Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Woodteam Group AB

Bruksgatan 2

545 31 Töreboda

Organisationsnummer: 556849-0550
E-postadress: info@handymantools.se

Handyman Tools är ett trading namn och en del av Woodteam Group AB

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms. Vi  reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel (prisfel) som kan finnas på vår hemsida.

Vi erbjuder följande betalsätt:

 • Klarna Checkout
  Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
 • Kortbetalning Visa/Mastercard (Stripe)

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt.
Om inget anges gäller 1 – 7 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel.

Restnoterad artikel som fortfarande kan beställas har ej satt leveranstid.
Om leveransförsening uppstår på artikel noterad som `I lager ́, meddelar vi dig detta genom e-post.

Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar.
Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning.

Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss.
Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel.

Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Dock endast vid första returen. Vid tillfälle då artikel returneras flera gånger (t.ex vid storleks eller färgbyte) håller vi rätten att fakturera leveranskostnad.

Vid ej upphämtad/returnerad försändning kan en hanteringskostnad tillkomma på minimum 300 Sek och/eller ev. ny frakt, som betalas av kunden.

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returerförfrågningar skickas till:
info@handymantools.se för vidare hantering.

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt dataskyddsförordningen (GDPR) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi sparar följande persondata om våra kunder: 

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Handyman Tools Affiliate Program Villkor och regler

Överenskommelse

Genom att registrera sig som Affiliate hos Handyman Tools Affiliate Program är ni införstådd med att följa våra villkor och regler.

Handyman Tools reserverar sig rätten att uppdatera och ändra dessa villkor och regler utan förbehåll. Handyman Tools har rätt att ändra och förbättra Handyman Tools Affiliate Program I den mån det behövs, så som mjukvaror och andra verktyg som användes inom Programmet. Fortsatt användning efter ändring ses som ert medtycke av ändring.

Överträdelse av dessa villkor och regler resulterar i omgående uteslutande ur programmet med ned stängning av ert konto hos Handyman Tools. Det innebär även att ev. provisioner ej heller kommer att utbetalas från och med den stund kontot avslutas. Ni tar del av Affiliate Programmet helt på egen risk.

Regler för Affiliate konto

 • Ni måste vara minst 18 år eller äldre för att delta i Affiliate Programmet
 • Ni måste vara människa. Konto registrerade av/genom “bots´´ är strängeligen förbjudna
 • Ni måste uppge ditt fulla namn, e-postadress och all övrig information som efterfrågas i registreringsprocessen.
 • Ert login kan endast användas av en person. Flera personer under samma inloggning är inte tillåtet.
 • Ni bär ansvar för säkerheten av ditt konto och dess lösenord. Handyman Tools har inget ansvar för ev. förlust av eller skada som orsakas av bristande säkerhet.
 • Ni är till fullo ansvarig för innehåll som postas på era medier och all övrig aktivitet som händer under ert konto.
 • En person har endast tillgång till ett konto hos Handyman Tools Affiliate Program.
 • Ni får ej bruka Handyman Tools Affiliate Program till några olagliga eller ej godkända aktiviteter. Ni får ej bryta någon lag i samband med användning av Affiliate Programmet. Detta gäller även lagen om Copyrights.
 • Det går ej att använda Affiliate Program för provision på egna köp från Handyman Tools.

Länkar/grafik på er sida, e-post eller annan kommunikation

Från det att ni registrerats i Affiliate Programmet, kommer ni att erhålla en unik kod. Ni har tillåtelse att använda länkar, banners eller annat grafiskt material vilket vi kommer att skapa med er unika kod implementerad, i era postningar på sociala medier och andra kommunikationer. Vi kommer att tillhandahålla ev. guidning av hur länkar bör stylas, grafiskt material som används i daglig marknadsföring av Handyman Tools.

För att skapa bästa resultatet på uppföljning och rapportering kommer vi att förse er med speciella länk format för att användas i alla länkningar mellan er media och Handyman Tools. Dessa länkar kommer vidare i detta dokument kallas Special länkar. Endast genom dessa länkar kommer ni erhålla provision på produkter sålda på Handyman Tools. Vi bär inget ansvar om dessa länkar inte användes på korrekt sätt.

Affiliates länkar bör leda så direkt som möjligt mot den produkten som annonseras.

Provision och Utbetalning

För att Försäljning av produkt skall kvalificeras för provisions grundande måste kunden klick på Special länk placerad från er media till https://www.handymantools.se och slutföra ett köp under samma session.

Vi betalar endast ut provision på länkar som automatiskt följer och rapporterar genom vårt system. Vi kommer inte att betala ut provision på eventuella beställningar som ej följts av vårt system.

Vid avbruten order eller returer kommer provision ej utbetalas. 

Vi reserverar oss rätten att ej godkänna provisioner som skapats på omoraliska grunder, genom olagliga metoder eller överdrivet aggressiva försäljningsmetoder. Handyman Tools värdegrunder skall följas under alla omständigheter och tillfällen där företaget finns nämnt eller länkat.

Utbetalningar sker först vid ackumulerad provision av 500:- Sek eller mer uppnåtts. Utbetalningar sker månadsvis.

Identifiera dig som samarbetspartner med Handyman Tools

Vi tar stolthet I Handyman Tools och vad det står för. Vi ser fram mot vårt samarbete och hoppas att ni kommer ta del av allt det Handyman Tools står för.   Med det sagt får Handyman Tools inte miss representeras eller förtalas. Vi ser gärna att våra samarbetspartners identifierar sig som del av Handyman Tools.  

Som samarbetspartner får ni ej ingå I avtal, köpa, sälja, sponsra eller skänka något i Handyman Tools namn.

Terminering

Båda parter har rätten att avsluta överenskommelsen.

Handyman Tools, har rätten att avsluta Affiliate kontot med omgående verkan. Handyman Tools kommer i så fall omgående betala ut innestående provision.

Affiliate har rätten att avsluta överenskommelsen. Affiliate skall omgående meddela Handyman Tools och upphöra med länkning mellan dess medier och Handyman Tools.